SUSHILUXE

SUSHILUXE Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 57 beoordelingen
20 nov 2021 om 20:15 Eten kwam 50 minuten later dan de tijd die per eerder was aangegeven.
8 sep 2021 om 13:39 Bestelling niet compleet. Restaurant direct en herhaaldelijk gebeld maar nam nooit op. Mail naar thuisbezorgd, direct reactie dat ze een oplossing gaan zoeken maar blijkbaar zoeken ze nog. Teleurstellend dat beide partijen niet reageren.
23 aug 2021 om 20:09 Ik kreeg een deel van mijn bestelling niet geleverd. Verder was het eten wel oke, maar niet speciaal
17 aug 2021 om 20:37 Deel van de bestelling niet geleverd en nemen de telefoon niet op om je beklacht te kunnen doen. Was 1 keer en nooit meer.
10 aug 2021 om 20:57 Bijzonder boter in de sushi. Wel optijd bezorgd!
22 jul 2021 om 20:31 2 uur later krijg ik mijn eten, ook nog eens verkeerd, ik heb geen tonijn sushi besteld zat er wel tussen. Ik bel ze op ze nemen niet op. Slechte service.
22 jul 2021 om 13:24 AFRADER. De bezorgtijd was ruim 2 uur na bestelling. Bezorgster (van Sushi by Me) had excuses klaar maar na het lezen van diverse reviews maakte dit weinig indruk. Onbereikbaar zijn en veel te laat bezorgen lijkt hier de standaard. Absolute afrader.
14 jul 2021 om 19:35 ik wacht nu 2 uur en heb nog steeds niets ontvangen. de telefoon wordt niet opgenomen, ik weet niet of er nog eten komt of niet...
6 jul 2021 om 7:58 Bezorgde tijd maar liefst 2 uur. Bezorging door chauffeur van ander restaurant en telefonisch niet bereikbaar voor klacht! Ondanks dat de sushi best goed was gaan wij nooit meer bestellen.
23 jun 2021 om 1:01 Zeer ontevreden. Dit is al de 2e keer dat de bestelling niet compleet is. Ze zijn onbereikbaar via de telefoon. Je geld krijg je dus ook niet terug.
15 jun 2021 om 14:42 Kwaliteit goéd. Levering 1 uur te laat...
11 jun 2021 om 8:15 Ik ben zeer ontevreden!! . Onvoorstelbaar ! Het leek als of zij de doosjes hebben laten vallen want alles was geplet en zat zig zag in de verpakking. De soyabonen waren ze vergeten en ik kreeg ze NIET aan de telefoon.